WWW.WEBBUFF.IR
4 برتری فروشگاه آنلاین نسبت به فروشگاه سنتی

با گسترش بیش از پیش استفاده مردم از اینترنت و دسترس بودن گوشی های همراه هوشمند برای همه ی اغشار جامعه، اکنون در نقطه ای ایستاده ایم که می توان ادعا کرد تابوی خرید اجناس و محصولات از وب سایت های اینترنتی (فروشگاه آنلاین) در ایران شکسته است.

حالا دیگر در هر خانه ای تجربه ی یک یا چند خرید اینترنتی شکل گرفته است. حتی اگر این خرید، خرید یک کارت شارژ تلفن همراه بوده باشد.

کاربران اکنون راحتتر به وب سایت های فروشگاهی اعتماد می کنند، شاخص های یک فروشگاه آنلاین خوب را می شناسند و ترجیح می دهند به جای پرداخت هزینه رفت و آمد و اتلاف زمان برای خرید یک کالا، با لمس چند دکمه روی تلفن همراه خود و صرف زمانی کوتاه به مقایسه و انتخاب و سپس خرید محصول خود بپردازند.

این استقبال باعث شده است که بسیاری از کسب و کارهای قدیمی یا حتی نوپا به فکر ایجاد یک فروشگاه آنلاین برای خود بیفتند.

این کسب و کارها گاها یک فروشگاه یا پایگاه فیزیکی شناخته شده برای خود دارند و بسیاری از آنها هم بدون داشتن فروشگاه فیزیکی تنها در فضای اینترنت به فروش محصولات خود مشغولند.

نکته ی قابل توجه در هر دو دسته فروشنده این است که ضرورت راه اندازی فروشگاه آنلاین را دریافته اند و سوار بر موجی شده اند که این روزها خوب اوج گرفته است.

وب سایت های فروشگاهی بستری را برای به نمایش گذاشتن کالاها و محصولات الکترونیکی یا حقیقی و مقایسه آنها از جهات مختلف با هم فراهم می کنند.



مشتریان پس از تصمیم گیری بدون اتلاف وقت از طریق درگاه های پرداخت آنلاین، هزینه خرید کالا را پرداخت می کنند و پس از چند ساعت یا نهایتا چند روز کالا درب منزل خود تحویل می گیرند. حتی تعدادی از وب سایت ها امکان پرداخت هزینه محصول به هنگام تحویل آن را فراهم کرده اند.

گارانتی ضمانت اصل بودن کالا و تعویض کالا در صورت داشتن ایراد و نقص فنی و چندین و چند امتیاز مثبتی که خریدهای اینترنتی از وب سایت های حرفه ای و قابل اعتماد در اختیار مشتری می گذارد، همه و همه کاربران را به سمت خریدهای اینترنتی به جای خریدهای سنتی سوق می دهد.
اما اینها تنها یک سمت ماجراست، سمت دیگر ماجرا، مزایایی است که فروشندگان فروشگاه آنلاین نسبت به فروشندگان سنتی از آنها بهره مند می شوند.

تعرفه طراحی وب سایت فروشگاهی

۱- عدم نیاز به یک پایگاه فیزیکی

یک فروشگاه آنلاین الزاما نیازی به وجود یک پایگاه فیزیکی ندارد گرچه حضور این دو در کنار هم احتمالا منجر به موفقیت بیشتر آن کسب و کار خواهد شد.
اما شما می توانید بدون خرید یا اجاره ی یک مغازه برای راه اندازی کسب و کار خود با صرف هزینه ای بسیار کمتر یک فروشگاه آنلاین داشته باشید.

۲- افزایش گستره مشتریان

وقتی یک فروشگاه آنلاین دارید مشتریان شما دیگر محدود به عابرین یک خیابان یا محله در شهرتان نیستند بلکه دایره مشتریان شما وسعتی به شعاع کشور خواهد داشت.
مشتریان شما از هر قشری، از هر شهر و روستایی، دور یا نزدیک تنها با چند کلیک به فروشگاه شما دسترسی خواهند داشت.

۳- مرزهای زمانی را پشت سر می گذارید

از جمله مزایای بزرگ فروشگاه آنلاین این است که مشتریان شما دیگر محدود به زمان خاصی برای خرید محصولات مورد نظر خود نیستند.

در هر ساعتی از شبانه روز کافیست که اراده کنند و وارد وب سایت شما شوند و این ویترین منظم و دسته بندی شده را مشاهده و زیر و رو کنند.

نه کسی هست که به آنها بگوید چقدر سخت گیر هستی، زودتر تصمیمت رو بگیر و نه کسی هست که در صورت منصرف شدن او از خرید کج کج او را نگاه کند.

او با خیالی راحت اجناس را از نظر رنگ، قیمت، جنس و اندازه مقایسه می کند و پس از انتخاب با چند کلیک آن را خرید می کند.

۴- بی نیاز از فروشنده و راهنما

نیازی به یک فروشنده و پرداخت دستمزد ماهیانه به او ندارید. خب این هم از جمله مزیت های مورد علاقه ی صاحبین هر کسب و کاری است.

فروشگاه های آنلاین عموما دارای امکانات و آپشن هایی هستند که فروشگاه را از حضور یک فروشنده ی مشاوره دهنده به مشتری بی نیاز می کند.

دسته بندی محصولات بر حسب نوع و جنس و رنگ و قیمت و اندازه و …، وجود فیلترهای مختلف انتخاب کالا، نظر دیگر مشتریان و تعداد فروش آن محصول همه و همه جزوی از این امکانات هستند که مشتریان را از چند و چون و جزئیات آن محصول خاص مطلع می سازد.

اشتراک گذاری:

نظرتان را با ما در میان بگذارید: پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *